Vi som jobbar på Team Heffners

Tommy Jansson Tommy är ordförande och därmed huvudansvarig för Team Heffners. Tommy deltar aktivt i den dagliga verksamheten på alla områden och har ständigt ideér om verksamheter. Nya såväl som gamla.

Patrik Nilsson Patrik utför tjänster i IT och installation och har lång utbildning inom datateknik och telekomunikation.

Mikael Hallberg Mikael utför främst tjänster inom tomt och trädgård. Han har treårig skoglig utbildning samt lång erfarenhet av utomhusarbeten, både planering och utförande, hos SCA och Skogsstyrelsen.

Marie-Louise Rosendal Marie-Louise är vår uppdragsbokare och administratör. Hon har femårig högskoleutbildning inom ekonomi och logistik.

Björn Eriksson Björn jobbar med företagarföreningen, diverse personalfrågor, kompetensutveckling, ASF-företag.

Tina Nordlund Tina ansvarar för reklam samt jobbar med företagarföreningen med Björn. Hon har även en del administrativa sysslor.

Carina Löf Carina jobbar i vårt kontor på Gärde med att ta fram information om företag samt sätter ihop en hemsida för Sundsvalls Brandkårsförening

Håkan Bengtsson Håkan jobbar med att ta fram information om företag samt sätter ihop en hemsida för Sundsvalls Brandkårsförening tillsammans med Carina på Gärde.

Vi är även ett tiotal duktiga medarbetare, som håller ruljansen rullande ute på fältet: Cecilia, Demilja, Ahmad, IngMarie, Jeanette, Mirsad, Elias, Homa, Trang, Dunia

Under hösten 2017 har Team Heffners varit med vid bildande av SKOOPI Västernorrland.
SKOOPI centralt håller nu en certifiering för arbetsintegrerande sociala företag (ASF) som vi medlemsföretag håller på att genomföra.
Intresserad? Klicka här!Besöksadress: Skönsberg Folkets Hus, Medborgargatan 35, 856 30 SundsvallKontakt

Vill du beställa eller veta mer om våra tjänster så kan du ringa oss på
060-12 17 00
eller skicka ett mail till teamheffners@gmail.comwidth=Andra verksamheter på Team Heffners:


Drakcupen hemsida
width=

Drakcupen FB-sida
width=


SundsvallsBrandcorps FB-sida
width=

SundsvallsBrandcorps hemsida
width=